Cafetilbuddet

Ren og skær råhygge med mange aktiviteter og oplevelser

I cafetilbuddet mødes vi ca. en gang om måneden og dette forløb fortsætter så lang tid man ønsker at være med.

Formålet

Formålet med cafetilbuddet er at give et frirum og et fællesskab med andre ligesindede børn og unge, som lige nu er i samme situation. Vi har erfaret at det har god effekt at de nye møder dem som har gået med sorgen i noget tid, ligesåvel som det har god effekt for dem som har været med noget tid, at møde de nye. På den måde kan dem som har gået med sorgen i noget tid, se hvor de selv var engang og mindes om hvor de nu er nået til. Og omvendt kan de nye opleve dem, som har gået med sorgen noget tid, og opleve hvordan de håndterer sorgen.

Ren råhygge og fede oplevelser sammen
Cafeen danner rammerne for, at børnene/ de unge kan bruge hinanden og tale om det, der er svært. Derudover giver rammen mulighed for hygge, samvær og oplevelser (fx spiller vi spil, tager på ture ud af huset og spiser aftensmad sammen).

Vores dygtige frivillige
Vores frivillige voksne sørger for at planlægge alle aktiviteterne, udflugter, mad osv. og sørger for at alle aktiviteter meldes ud i god tid samt at cafedage ikke falder på samme ugedag. Det vil sige, at går barnet/den unge til sport hver onsdag, så er det måske kun en enkelt gang, det falder sammen med cafedagen.

Hør mere / Tilmeld
Ønsker du at være med, eller kender du én som måske kunne have brug for at være med, så endelig tag kontakt til os. Husk at det hele er GRATIS og koster ikke noget.