Her mødes vi

Vi mødes altid hver anden uge i terapiforløbene og cafeen har åbent ca. 1 gang om måneden. Læs mere i menuen under "Gruppeterapi" og "cafe" og find tidspunkter osv.

Ligemeget om det er terapi eller cafe, så mødes vi som udgangspunkt altid i kirkecenteret hvor vi har fået lov at låne deres fine lokaler.

Adresse:
Kirkecenteret
Kirkeplads 6
9600 Aars


Kontakt os

Har du lyst til at høre mere om sorggrupperne kan du eller en voksen, du kender, ringe eller skrive til os for at høre mere og aftale nærmere. I kan også udfylde vores lille formular, og så vil vi kontakte jer så snart vi kan.

Hvis det er med henblik på at komme i et terapiforløb, så vil vores psykolog vende tilbage og I kan få en snak om hvornår næste hold starter og om det er et godt tidspunkt at starte op.

Cafeen er altid åben for alle børn og unge som har lyst til at komme og mødes med de andre og få nogle gode oplevelser og hyggelige stunder. Her har vi det bare super hyggeligt og der er INGEN terapi blandet ind.

Kontakt
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for at høre mere. Du kan også allerede nu skrive dig op for at blive tilmeldt. Det gælder for både terapien og for cafeen. Åbn følgende formular og send det til os, så kontakter vi dig snarest muligt.

Har du spørgsmål kan du skrive til os på:
Og du kan også ringe på: 53 57 56 59

Tilmeld / hør mere